Demisia Guvernului Ponta Proaspăt

Demisia Guvernului Ponta Proaspăt. Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24.

Victor Ponta A Pierdut 6 Parlamentari Demisie Colectivă Din Pro Romania Cursdeguvernare Ro Cursdeguvernare Ro

Aici Victor Ponta A Pierdut 6 Parlamentari Demisie Colectivă Din Pro Romania Cursdeguvernare Ro Cursdeguvernare Ro

Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu.

''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24.

Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu 25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii. Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de. Demisia vine după un amplu protest.

Breaking News Victor Ponta și A Dat Demisia Politică

Demisia vine după un amplu protest. Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de. 25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de.

Liviu Dragnea Vorbeste Pentru Prima Data De Demisia Lui Victor Ponta Din Fruntea Guvernului Flux24 Ro

Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara.. Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24. Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de.

Liviu Dragnea Am Rupt Demisia Lui Victor Ponta News Ro

25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii. Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti.

Prima Reacţie A Lui Iohannis După Depunerea Mandatului Guvernului Ponta A Fost Nevoie Să Moară Oameni Pentru Ca Această Demisie Să Se Intample Manifestanţii Au Avut Dreptate Propunerile Lor Trebuie Luate In

Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață. Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață. Demisia vine după un amplu protest.

Oamenii Lui Victor Ponta Solicită Demisia Prefectului Care A Ieșit Din Izolare Deși Avea Covid 19 Stiri Pe Surse Cele Mai Noi Stiri

''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24. Demisia vine după un amplu protest. Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti. Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45. Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu Demisia vine după un amplu protest.

Se Cere Demisia Guvernului Ponta In Strada Vocea Clujului

Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de... Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. 25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii. Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață. Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de. Demisia vine după un amplu protest.. Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu

Pdl Cere Demisia Guvernului Ponta Am Intrat In Etapa A Doua A Loviturii De Stat Stiri De Cluj

Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. 25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii... Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu.

Cand Iși Dă Demisia Victor Ponta Stiri De Cluj

Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti. . ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24.

Prim Ministrul Romaniei Victor Ponta A Demisionat

Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. Demisia vine după un amplu protest. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24.. Demisia vine după un amplu protest.

Analiză Mandatul Lui Victor Ponta A Inceput Si S A Sfarsit La Fel La Presiunea Străzii

Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață.. Demisia vine după un amplu protest. Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti. Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de. Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv.. Demisia vine după un amplu protest.

Third Ponta Cabinet Wikipedia

Demisia vine după un amplu protest.. Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață. Demisia vine după un amplu protest. Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de. Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti... ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24.

Iohannis Reacționează După Demisia Guvernului Ponta A Fost Nevoie Să Moară Oameni Pentru Ca Această Demisie Să Se Intample Politică

25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii... Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24.. Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti.

Victor Ponta A Demisionat Primele Declarații De La Guvern Nu Mă Bat Cu Oamenii Dcnews

Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de. Demisia vine după un amplu protest. Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață. 25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv.

Cele Patru Scenarii Posibile Dupa Demisia Guvernului Ponta Stirileprotv Ro

Demisia vine după un amplu protest. . Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de.

Third Ponta Cabinet Wikipedia

Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață... ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24. Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de.

7 Lucruri Despre Demisia Lui Victor Ponta

Demisia vine după un amplu protest. Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de. Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24. Demisia vine după un amplu protest. 25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii.. Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti.

Ce A Scris Victor Ponta Pe Facebook După Ce Klaus Iohannis I A Cerut Public Demisia Plus Video Cu Declaraţiile De La Iesirea De La Dna

25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii.. Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu Demisia vine după un amplu protest. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv. Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață. Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de... Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45.

In Plină Pandemie Victor Ponta Cere Demisia Guvernului Orban Si Investirea Unui Guvern De Uniune Naţională

Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de.. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24. Demisia vine după un amplu protest. 25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii.. Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu

1

25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii.. Demisia vine după un amplu protest. Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti. Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45. Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti... Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45.

Victor Ponta A Demisionat Digi24

25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii.. . Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara.

M Geoană Ne Indreptăm Către Un Pontexit Un Prim Pas Către Demisia Din Postul De Premier Digi24

Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de. Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti. Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv. Demisia vine după un amplu protest. Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de.

Victor Ponta Reacţie Furioasă La Adresa Guvernului In Legătură Cu Transferul In Străinătate Al Răniţilor Arsi De La Petromidia Cuuum La 6 Ani După Ce Mi Aţi Cerut Demisia

Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45.. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de. Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. 25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv.. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de.

Ponta Dispus Sa Demisioneze Cu Conditia Ca Viitorul Premier Sa

Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de. Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45. Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti. Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. Demisia vine după un amplu protest. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu.. Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață.

Ce Scrie Presa Internaţională Despre Demisia Lui Victor Ponta

Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de. Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. Demisia vine după un amplu protest. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv. Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață. Demisia vine după un amplu protest.

Ponta Pregăteste Demisia Guvernului Promite Măriri Salariale Pe Care Viitorul Guvern Nu Le Va Putea Onora

Demisia vine după un amplu protest.. Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti. Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv.. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de.

Guvernul Victor Ponta A Demisionat Președintele Iohannis Anunță Consultări La Cotroceni Update Ziarul De Bacău

Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață.. Demisia vine după un amplu protest.

Război In Pro Romania Mihai Tudose Ii Cere Demisia Lui Victor Ponta Newmoney

25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii... Demisia vine după un amplu protest. Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24. Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață. Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45.. 25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii.

Ponta Imi Cer Scuze Ca Mi Am Dat Demisia Din Fruntea Guvernului Am Avut Un Motiv Personal Aktual24

25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de.

Premierul Victor Ponta A Anuntat Data La Care Isi Va Da Demisia Nu Am Cum Sa Raman Daca Nu Sunt Sustinut Stirileprotv Ro

Demisia vine după un amplu protest. Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu Demisia vine după un amplu protest. Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de.. Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara.

Demisia Lui Ponta A Ajuns La Cotroceni Ministrul Apărării Mircea Dusa Propus Premier Interimar Reacţia Lui Dusa

Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu.. Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață. 25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii. Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24.. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu.

Buhaianu Cere Demisia Guvernului Ponta Orori De Ministri Spectacol Grotesc Despre Botosaniul Interzis

Demisia vine după un amplu protest. Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti. 25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv.. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24.

Ponta Tună și Fulgeră Imi Dau Eu Demisia Pentru Ce Nu Au Făcut Cioloș Voiculescu și Cițu Evenimentul Zilei

Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață... Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45. Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24. 25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii. Demisia vine după un amplu protest. Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață.

Klaus Iohannis A Fost Nevoie Să Moară Oameni Ca Guvernul Să Demisioneze Vom Avea Un Guvern Interimar Consultarea Cu Partidele Va Avea Loc Maine

Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de. Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață. Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24. Demisia vine după un amplu protest. Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu

Scandal UriaÈ™ In Pro Romania Tudose Ii Cere Demisia Lui Victor Ponta Observatorul Prahovean

Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45.. 25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii.

Deputat Pnl Catre Senatoarea Psd Poate Atotpriceputa Da Acum Un Comunicat Si Despre Demisia Guvernului Ponta Despre Botosaniul Interzis

Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv... Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de.

Mihai Tudose Cer Demisia Lui Ponta Viitorul Meu Il Văd In Proromania Fără Ponta Sancțiunile Au Fost Decise De Trei Oameni

Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață.. Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara... Demisia vine după un amplu protest.

Update Circa 800 De Bucuresteni Au Marsaluit In Capitala Pentru A Cere Demisia Guvernului Ponta Manifestantii Au Strigat Langa Sediul Acl Nu Va Bucurati Ca Voi O Sa Urmati Hotnews Mobile

Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24. Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv.. Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45.

Victor Ponta Cere Demisia Guvernului Dăncilă Incompetenților Analfabeților

25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de... Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu.

Jos Guvernul Mafiot Jos Mafiotul Ponta Poster Maxim Keep Calm O Matic

Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti... Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24. Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de. Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. 25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv. Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață... Demisia vine după un amplu protest.

Documente Cu Cheltuielile Dipi Distruse După Demisia Guvernului Ponta Rechizitoriu

Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv. Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24.

Victor Ponta Si A Dat Demisia Din Funcţia De Secretar General Al Guvernului Alexandru Mihai Ghigiu Noul Sgg

Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. . Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață.

Oamenii Lui Victor Ponta Solicită Demisia Prefectului Care A Ieșit Din Izolare Deși Avea Covid 19 Stiri Pe Surse Cele Mai Noi Stiri

Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu.

Fostul Premier Roman Victor Ponta Ar Putea Pleca Din Psd

Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de. Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață. Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24.

M Geoană Ne Indreptăm Către Un Pontexit Un Prim Pas Către Demisia Din Postul De Premier Digi24

Demisia vine după un amplu protest... Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de... Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu.

Ponta Si A Dat Demisia Klaus Iohannis Asteptat Sa Numeasca Un Premier Interimar

Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24. Demisia vine după un amplu protest. Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv. Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de. Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti... Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara.

Victor Ponta Si A Dat Demisia Din Funcţia De Secretar General Al Guvernului Alexandru Mihai Ghigiu Noul Sgg

25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii. Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. 25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii... Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de.

Un An De La Demisia Guvernului Ponta Ce S A Schimbat

Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti.. Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti. Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de. Demisia vine după un amplu protest. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu 25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii. 25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii.

1

Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti.. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24. Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti. Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv. 25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii... Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti.

Ponta Cere Demisia Lui Orban Avem Nevoie De Un Guvern De Uniune Naţională Condus De Raed Arafat Agerpres Actualizează Lumea

Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti.. Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti.

Ponta Despre Anunțul Demisiei Lui Ciolacu Din Parlament O Păcăleală Dragnea A Făcut La Fel In 2016 Eugen Tomac O Ipocrizie Fără Margini

Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45. Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti.. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24.

Ce Spune Boc Despre Demisia Guvernului Ponta

Demisia vine după un amplu protest. Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45. Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24. 25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii.. Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara.

Ponta Imi Cer Scuze Ca Mi Am Dat Demisia Din Fruntea Guvernului Am Avut Un Motiv Personal Aktual24

Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de.

Surse Victor Ponta Nu Iși Va Da Demisia După Ce Klaus Iohannis I A Cerut Din Nou

Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. . 25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii.

Surse Victor Ponta Nu Iși Va Da Demisia După Ce Klaus Iohannis I A Cerut Din Nou Să Renunțe La șefia Guvernului B1tv Ro

Demisia vine după un amplu protest.. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv. Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45. Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu 25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii. Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață. Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de.

Reacția Rapidă A Lui Ponta La Demisia Lui Tudose Din Partid Ce A Spus Liderul Pro Romania Evenimentul Zilei

Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45. Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață.. Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață.

Un An De La Căderea Guvernului Ponta Culisele Demisiei Lui Ponta Si Ce A Insemnat Un An Pentru Psd In Opoziţie

Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti. Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara.

Victor Ponta A Explodat La Adresa Lui Orban A Spus Totul Despre Banii Pentru Alocații Capital

Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. . Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45.

Victor Ponta Anunta Ca Nu Demisioneaza Invocand Responsabilitatea Pe Care O Are Ca Premier Evenimentele De Vineri Au Ca Scop Demisia Guvernului Si Schimbarea Majoritatii Parlamentare Schimbarea Unui Guvern Se Face Prin

Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24. Demisia vine după un amplu protest. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv. Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti.. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24.

Ce Scrie Presa Internaţională Despre Demisia Lui Victor Ponta

Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață.. Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti.

Ce Scrie Presa Străină Despre Demisia Lui Ponta Si A Guvernului Ponta Singurul Premier In Exerciţiu

Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv.. Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu 25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv. Demisia vine după un amplu protest. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45.

7 Lucruri Despre Demisia Lui Victor Ponta

Demisia vine după un amplu protest.. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv. Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață. Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. 25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii. Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara... Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti.

Culisele Statului Paralel Ce S A Schimbat La 6 Ani De La Demisia Lui Victor Ponta

Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24. 25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii.. Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45.

Ioan Mang Victor Ponta Nu Mi A Cerut Demisia Insă O Voi Depune Dacă Ajută Partidul și Guvernul B1tv Ro

25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii... Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu Demisia vine după un amplu protest. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24. 25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv. Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti. Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață. Premierul victor ponta a demisionat, miercuri dimineață.

Ponta A Demisionat Oamenii Simt Nevoie De Mai Mult și Ar Fi O Mare Greșeală Să Ignor Acest Lucru Video

Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. Primele declarații de la guvern au loc la ora 10:45. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24. Demisia vine după un amplu protest.. Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu

Victor Ponta Despre Tragedia De La Piatra Neamț Ce Am Aflat De La Domnul Iohannis Imi Dau Eu Demisia Că Mie Mi A Cerut O Acum 5 Ani

Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. Demisia premierului victor ponta si a cabinetului sau a starnit reactii la timisoara. ''anunț demisia mea și demisia guvernului'', a spus ponta la digi24. Demisia a venit după un amplu protest în care oamenii au cerut demisia în urma tragediei din clubul colectiv. Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al guvernului romaniei, a anuntat miercu Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de. Celor care întreabă de ce se cere demisia guvernului, ce legatura are cu prefectura, raspunsul nostru e simplu. 25.000 de oameni au scandat şi au cerut demisii. Prefectul de timis, reprezentantul guvernului in teritoriu, eugen dogariu, nu a vrut sa comenteze decizia luata la bucuresti. Mulţimea furioasă a cerut plecarea lui ponta din fruntea guvernului după ce 32 de oameni au murit până acum în urma unui incendiu la clubul colectiv din bucureşti. Demisia vine după un amplu protest. Spune că se va bate cu procurorii, vorbește de o „lovitură de stat", trimite depeșe mincinoase partenerilor europeni și se agață de.

Popular posts from this blog

E Guvernare

Rugaciune Puternica De Dezlegare Te Scapa De Vraji Farmece Si Blesteme Proaspăt

Rugaciune De Sf Maria Mica